Når du vil videre
Ring Åpen Dialog 922 19 811

Samtale privat

Slide background

Parterapi, familieterapi og personlig utvikling

Hva tok du sist service på - bilen eller parforholdet?
Travle dager med mine, dine og våre barn? Eller bare litt service på et vel etablert forhold? Mer sex og nærhet? Bedre kommunikasjon? Hva ønsker du mer av i hverdagen?

Det å ha sunne gode relasjoner er viktig for den enkeltes fungering og livskvalitet.

Når det oppstår problemer mellom mennesker som betyr noe for hverandre, kan hverdagen oppleves tung og vanskelig. Det kan også være hendelser som inntreffer i livet ditt som kan oppleves vanskelig, for eksempel sykdom, stort arbeidspress.

Reaksjonene kan vise seg på ulike måter, som for eksempel nedstemthet, lite overskudd til daglige oppgaver, mindre nærhet og sex, ubehagelig stemning, økt tankevirksomhet knyttet til forholdet / problemene, dårlig kommunikasjon m.m.

Positiv endringsprosess - eller bare en god prat? Valget er ditt!

Tilbakemeldinger
Åpen Dialog / Par- og familieterapeut Kate Elin Søyland - Gjelder samtaler og terapi

"Siste uka har vi kommunisert bedre enn siste 10 år. Takk!"

"Vi ler litt av det - alle menn i gata vår foretrekker Åpen Dialog."

"Timene hos Kate Elin gjør underverk!"

"Vi ler litt av at jeg sier jeg har fått ny kjæreste dvs vi har begge forandret oss i positiv retning. Dette hadde vi ikke trodd for få måneder siden."

"Vi fikk anbefalt Åpen Dialog - trygg og god samtalepartner"

"Sykt fornøyd med å ha lært å kommunisere! Angrer på at vi ikke gjorde det for mange år siden"

"Intimiteten er blitt mer naturlig - før noe jeg unngikk. Anbefaler Kate Elin / parterapi!"

"Verktøyene vi får hjelper mye."

"Jeg er utrolig takknemlig for Åpen dialog. Her har jeg gått enten alene eller sammen med partner. Å dele tanker og utfordringer i dette rommet har vært utrolig godt. Det åpner opp for den trygge og gode dialogen, som igjen fører til at man får en dypere forståelse av seg selv og de rundt seg. Åpen dialog kan også tilby samtaler om jobb og karriere. Når man ønsker å ta nye steg , eller løse floker i arbeidshverdagen, har terapeuten gitt meg gode og nyttige verktøy for å mestre dilemma i arbeidslivet. Hit går jeg også utenom krisesituasjoner. Timene gir meg motivasjon og har gjort meg bedre rustet til å møte nye utfordringer. Takket være Åpen dialog har jeg blitt tryggere i meg selv. Det har også styrket relasjonen til min partner og til kollegene mine på jobb. Jeg vil anbefale Åpen dialog på det varmeste!"

"Jeg lover deg at denne terapeuten sovner ikke (slik min forrige gjorde..). Liker engasjementet"

"Jeg har fått god veiledning og hjelp av Kate Elin til å sortere tanker og følelser. Pga lang avstand har alle samtalene foregått pr. tlf, dette har fungert utmerket."

"Du er meget behagelig å snakke med og jeg slapper av hos deg. Tusen takk så langt"

"Det er blitt mer ufarlig å ta opp vanskelige ting."

"Bedre kommunikasjon - jeg er mer ydmyk nå. Langt mindre krangling!"

"Det løsnet etter første time - selv om vi har mer å jobbe med. Det har skjedd mye siden første møte hos Åpen Dialog."

"Verktøyene vi får hjelper mye. Vi er mer kjærester nå - ting kommer mer naturlig."

"Hei Kate. Vi vil takke for all hjelp siden vi startet hos deg. Det har virkelig gitt samlivet vårt ny glød og intensitet."

"Intimiteten er blitt mer naturlig - før noe jeg unngikk."

"Dette skulle vi gjort for lenge siden."

"Hei igjen Kate Elin! Tusen takk for en utrolig fin og givende samtale tidligere i sommer. Vi har det fortsatt veldig bra, og har faktisk ikke kranglet siden vi var hos deg."

Åpen Dialog er medlem av:

Norsk forening for familieterapi
Noen du kjenner?
Tips din kjæreste eller venn

Prat med Åpen Dialog
Gå til facebooksiden

Ønsker du et uforpliktende pristilbud?
Gå til kontaktskjema

Mer motivasjon, trivsel og overskudd?
Book time

Aktuelle tema

Parterapi

I Åpen Dialog kommer par når de er nyforelsket og lykkelige – for å få gode tips om hvilke typiske problem som kan forebygges. Forebyggende samtaler er en positiv prat og en unik mulighet til å styrke den intime relasjonen.

I tillegg tilbyr firmaet coaching og terapi ved ulike typer samlivsproblemer /kriser. Problem er ofte bare begynnelsen på løsningen. Åpen Dialog har også gitt samlivsråd i media i en rekke ulike aviser og magasiner.
Velkommen til en åpen dialog!
Singelterapi

Svært mange mennesker lever single for kortere eller lengre perioder av sitt liv. Hos Åpen Dialog er du velkommen til en god prat om deg og din hverdag.

Vitaliser ditt singelliv! Har du satt deg et mål? Jobb, fritid, nettverk, familieliv, potensielle kjæresterelasjoner – eller bare litt service på et lykkelig singelliv?
Familieterapi

Mer motivasjon, trivsel og overskudd? Selv i de lykkeligste familier finnes det utfordringer som kan være vanskelige å håndtere. Klarer man ikke å snakke åpent sammen, vil problemene eskalere. Det som kjennetegner en sunn familie er at de tør å erkjenne sine utfordringer – og tar tak i dem på et tidlig tidspunkt.

Enten det er forebyggende eller du opplever at det er noe som klemmer, er du velkommen til Åpen Dialog. Her kan dere prate med en familieterapeut og finne gode løsninger på deres hverdag. Velkommen!