Når du vil videre
Ring Åpen Dialog 922 19 811

Tilbakemeldinger

Her finner du referanser fra noen av våre kunder. Åpen Dialog er opptatt av at kundene skal merke en positiv effekt av samtalene i hverdagen.
Ønsker du å sende Åpen Dialog en tilbakemelding?
Kontaktskjema

"Jeg er en mann av det praktiske slaget og har levd i et godt forhold i flere ti år, uten hjelp fra fagfolk. Først da jeg les om Åpen Dialog og det å ta service, ikke bare på bilen - men også på den viktige kjærligheten, skjønte jeg min kone - dette er jo bare positivt! Kate Elin har gitt oss en enda bedre hverdag."

"Som leder holdt jeg på å gå på den store smellen. Det var virkelig ille, men mine kolleger merket ikke stort. Jeg visste at hos Åpen Dialog kunne man få hastetime. Jeg ringte - og så var jeg i gang!
Jeg er faktisk imponert over hvordan noen måneder i Åpen Dialog har endret mine tanker og min hverdag - og best av alt! Jobben er ikke lenger et ork, energien er tilbake - og fruen er veeeeldig fornøyd:) Enig med Kate Elin, tenk heller forebyggende - litt service er gull verdt i en travel hverdag.
Er du i tvil, prøv Åpen Dialog!"

"Å ha en åpen dialog er alfa og omega for et godt samarbeid. Hvis vi alle klarer det, vil det ikke oppstå konflikter som vi ikke kan ordne opp i på arbeidsplassen. Vi vil derimot få et arbeidsmiljø som er trygt og godt for alle."

"Jeg har fått god veiledning og hjelp av Kate Elin til å sortere tanker og følelser. Pga lang avstand har alle samtalene foregått pr. tlf, dette har fungert utmerket."

"Du er meget behagelig å snakke med og jeg slapper av hos deg. Tusen takk så langt"

"Det er blitt mer ufarlig å ta opp vanskelige ting."

"Bedre kommunikasjon - jeg er mer ydmyk nå. Langt mindre krangling!"

"Det løsnet etter første time - selv om vi har mer å jobbe med. Det har skjedd mye siden første møte hos Åpen Dialog."

"Verktøyene vi får hjelper mye. Vi er mer kjærester nå - ting kommer mer naturlig."

"Hei Kate. Vi vil takke for all hjelp siden vi startet hos deg. Det har virkelig gitt samlivet vårt ny glød og intensitet."

"Intimiteten er blitt mer naturlig - før noe jeg unngikk."

"Dette skulle vi gjort for lenge siden."

"Hei igjen Kate Elin! Tusen takk for en utrolig fin og givende samtale tidligere i sommer. Vi har det fortsatt veldig bra, og har faktisk ikke kranglet siden vi var hos deg."