Når du vil videre
Ring Åpen Dialog 922 19 811

Samtale bedrift

Slide background
Slide background

Jobbmotivasjon og mental trening

Motiverte medarbeidere yter mer
Åpen Dialog er samtalepartneren for bedrifter som tar sine medarbeidere på alvor. Ønsker din bedrift mer motivasjon, trivsel og overskudd? Enten det gjelder kun deg som leder, en medarbeider eller hele arbeidsgruppen ta kontakt for en positiv prat - eller send over en mail og få et uforpliktende tilbud innen få dager.

FOREBYGG! Åpen Dialog passer for de fleste bedrifter - og spesielt for virksomheter som er opptatt av å skape en sunnere og mer kostnadseffektiv bedrift. Her får du positive samtaler som kan forandre din jobbhverdag. Hvilke endringer ønsker du?

Du kan også benytte deg av Åpen Dialog om du sliter jobbmessig - enten for å forhindre sykemelding eller for å komme raskere tilbake i jobb.
Gjør din bedrift sunnere!
Tips din kollega eller sjef

Lavere sykefravær? Tips HR-avdeling
Last ned brosjyre 2,2 mb

Ønsker du et uforpliktende pristilbud?
Gå til kontaktskjema

Mer motivasjon, trivsel og overskudd?
Book time

Aktuelle tema

Lav jobbmotivasjon

Føler du jobben er blitt et ork? Og oppgavene du før satte pris på hoper seg opp? Håper du at det bare skal gå over av seg selv? Kanskje forstår heller ikke dine kolleger alvoret i situasjonen? Hos Åpen Dialog kan du fortelle hvordan du egentlig har det - i et 360 gr perspektiv og sammen finner vi løsninger som gir deg en mer positiv jobbhverdag.

Ta kontakt for haste-konsultasjon (innen 48 timer) kr 1490/1990
Motivasjon 24/7 og stressmestring

Mer lyst, lidenskap og rock`n roll på jobb? Eller sagt med andre ord; motiverte medarbeidere yter mer. Som leder bør du stadig søke ny kunnskap om motivasjon – i praksis handler motivasjon om prestasjoner og arbeidsglede.

Hva som skjer i den enkeltes privatliv kan også få store konsekvenser for jobben. Derfor har Åpen Dialog fokus på din livskvalitet 24/7. Ulike mennesker motiveres gjerne ulikt – ved hjelp av enkle grep har du som leder mulighet til å løfte både trivsel og jobbresultat i din bedrift.

Hårete mål eller bare en hektisk hverdag? Bestill motivasjonsamtaler til dine medarbeidere fra kr 990
Ledersamtaler og medarbeiderutvikling

På jakt etter lederutvikling som virker og gir gode resultater? Ønsker du å styrke din relasjonskompetanse og ta ut mer av både ditt og teamets potensial? Da kan Relasjonsledelse og motiverende samtaler være det rette for deg og dine medarbeidere. Relasjonsledelse handler om å gjør hverandre gode - det handler om praktisk ledelse og en interesse for mennesket bak jobbrollen. I Åpen Dialog utgjør ledere en stor del av kundegruppen.

Relasjonsledere skaper mer motiverte og lojale medarbeidere.
Eks. Prøvecoaching/-samtaler eks. 5-timers pakke (kr 7 450)
Hvordan kan du gjøre din bedrift sunnere?

Det å bli en sunnere virksomhet handler om mye mer enn fysisk trening og jobbfrukt. Det handler om å styrke vår mentale helse og sette fokus på den viktige livskvaliteten 24/7. Og det finnes bare to valg; enten forebygge eller reparere. Hvilke tiltak har din bedrift gjort for å bli sunnere og mer attraktiv?

Tid for å tenke nytt? Tips din leder om Åpen Dialog!